20:30






Fotografii:    http://www.hypestreet.ro/just-another-fashion-fail-not/2010/08/02/



Pentru cei ce nu ne-au vizitat, JAFF a părut mirajul perfect al unei zile de vară caniculare, stropite cu limonadă şi asezonată cu muzică relaxantă, adieri leneşe de vânt, vizitatori relaxaţi şi haine foarte frumoase.
Aşa a şi fost. A început cu oaspeţi dragi într-un setup familiar – Terasa Fabrica, unde ne-am adunat cu ţinute, pantofi şi accesorii, cu scurtmetraje şi reviste, şi am petrecut ziua legănaţi de arşiţă, până la concertul de la 21.30, unde Sophisticated Lemons n-au energizat după o zi plină de peripeţii.
JAFF nu a fost un fail. Nu din prisma organizării, oricum. Locaţia bine-cunoscută, apropiată de o zonă centrală, vremea bună, muzica, designerii participanţi, prăjiturile home made, cântarea de cu seară şi promovarea intensă au fost însă luate pe nepregătitate de numărul mare de bucureşteni ce au migrat spre mare şi alte tărâmuri mai animate sau mai liniştite. Dar şi de celelalte două târguri ce au avut loc în acelaşi weekend pe străzile centrului vechi.
Noi nu suntem deloc dezamăgiţi, însă. Cel de-al doilea JAFF a avut aerul unui eveniment intim şi relaxat, alături de prieteni, la o terasă ce ne purta cu gândul spre nisip şi Mojito. Dincolo de asta, haideţi să medităm cu toţii asupra scopului acestor evenimente: promovare-fun-infotainment sau sales-sales-sales? :-) Vă mulţumim tuturor pentru participare şi ne vedem la toamnă!

0 Responses to "@ JAFF2"

Post a Comment