IARMAROC FEST 2010
21, 22, 23 mai 2010

– 200 de artisti, 14 scene –
- fosta baza militara langa Urziceni, judetul Ialomita, 45km de Bucuresti -



In 2010, reluam aventura Iarmaroc Fest si o extindem. Timp de doua nopti si trei zile vom asculta peste 200 de artisti, dintre care 47 straini, ce vor performa in cadrul a 14 scene. Vei putea alege intre rock, folk, funk, tech, breakbeat, techno, goa, drum&bass, chill-out, reggae, hip-hop, house si electro. Oricare ti-e alegerea, noi te invitam sa dansezi pana la ultimul sunet.

Iarmaroc Fest uneste muzica, arta, natura, oamenii feluriti si ii introduce in stilul de viata si de distractie contemporan. Este o invitatie intr-un spatiu de comunicare pentru cei care-si doresc sa exprime liber ceea ce simt. Totul este invaluit in mister si magie, cu jocuri de lasere, lumini, foc si iluzionisti.

Ne diversificam artistic, astfel ca, in premiera la Iarmaroc Fest, va avea loc un festival de film vechi unde vei putea urmari proiectiile unor documentare romanesti realizate intre anii 1920-1940.

Intre cateva sesiuni strasnice de dans, te sfatuim sa te opresti sa urmaresti piesele de teatru, expozitiile de fotografie, workshop-urile de pictura, sculptura si desen sau sa faci cateva mici cumparaturi, sustinand creativitatea celor peste 100 de expozanti ce vor participa la bazarul de produse hand-made.

Iti vei putea exprima liber spiritul ludic in spatiul de joaca si distactie unde te asteapta: tiroliana, peretele cu blocatoare, panza de paianjen, podul indian, rodeo, ringuri de sumo si box gonflabile, podul suspendat, tir cu arcul si plasa piratului.

La Iarmaroc Fest iti oferim confort maxim, asa ca am pregatit special pentru tine: o zona de camping ingradita si pazita, dotata cu dusuri, toalete si spatiu de depozitare; mancare traditionala si mancare eco, multe baruri si o zona de chill cu hamace si leagane in care sa te relaxezi in voie si sa iti recuperezi energia pentru o noua portie de distractie.


         IARMAROC FEST 2010 – HEADLINERS



Dub Pistols (GB) ---- Noze (FR) ---- Elektro Guzzi (AT) ---- Wareika (DE)
Belleruche (GB) ---- Groove Orchestra (Serbia) ---- Kraak & Smaak (NL)
Greg Wilson (GB) ---- Dinky (CL) ---- Dyed Soundorom (FR) ---- Tippa Irie (GB)
 Elite Force (GB) ---- DrumAttic Twins (GB) ---- JT Donaldson (US)
Jeff23  (FR) ---- Banco de Gaia (UK) ---- Secret Vibes (FR)
PsychoFreud (NO)  ---- Cedry2k (RO)

0 Responses to "IARMAROC FEST 2010"

Post a Comment